• info@stichtingabacus.nl

Vrijwilligers gevraagd

Een onbetaalbare ervaring voor jezelf en mensen die je hulp kunnen gebruiken

In de loop van de tijd zijn er vrijwilligers naar AMO-Programme geweest, ieder met een eigen expertise.

AMO is heel erg blij met de steun en inbreng van deze jonge enthousiaste mensen. Hieronder kunt u hen achteraf volgen en leest u wat hun verblijf in Ghana ook henzelf gebracht heeft.

Jordi & Lisanne Voort
In oktober zijn Jordi en Lisanne Voort voor een half jaar vertrokken om AMO te ondersteunen. U kunt hen nu volgen via hun eigen blog:
http://www.ghanavoort.nl/

Tanja Hagen
Tanja was in 2011 als vrijwilliger bij AMO
“Wat me in de weken erna ook vooral opgevallen is, is dat we hier vooral heel erg druk bezig zijn met dingen regelen, plannen en doen, gefocust op de toekomst, waarbij we eigenlijk veel te vaak het nu vergeten. Ik realiseerde me dat ik voordat ik naar Ghana ging vooral altijd bezig was met: wat moet ik morgen nog allemaal doen, hoe laat moet ik hier weg om dan op tijd bij mijn volgende afspraak te zijn etc. Eigenlijk altijd in de toekomst leven en daardoor niet echt stil staan bij het nu.” Lees verder op:
http://tanjahagen.waarbenjij.nu/

Dirkjan en Carienne
Dirkjan en Carienne zijn in 2009 een jaar in Abetifi geweest. Zij hebben daar samen een training gegeven.

http://dirkjanencarienne.blogspot.nl/

Freke Linda
Freke en Linda hebben in 2006 drie maanden AMO ondersteund
“‘s Maandags konden we de tweeduizend folders bij de drukker afhalen. Het is geen Nederlandse kwaliteit, maar voor Ghanese begrippen is ‘ie erg mooi geworden en zijn we erg tevreden!” Lees verder op:
http://frekelinda.waarbenjij.nu/

Machteld Kok
Machteld Kok was in 2005 in Ghana
“Met de taxi ben ik elke dag naar Nkwatia gegaan, waar de Presbyterian Primary School ligt. Vanaf de taxi was het nog een kwartiertje heuvel op en heuvel af….langs de waterput samen met zo’n 100 kinderen die elke dag met me meeliepen naar school.” Lees verder op:
http://machteldkok.waarbenjij.nu/