• info@stichtingabacus.nl

Prachtige ansichtkaarten van Ghanese kinderen

Prachtige ansichtkaarten van Ghanese kinderen

Met aandacht kijken deze kinderen je aan. Ze staan op foto’s die Ilja Zinger in Ghana gemaakt heeft voor haar afstudeerproject. Van 5 foto’s heeft Ilja kaarten laten afdrukken. De opbrengst van de kaarten is voor het AMO Programma. Wat een geweldig initiatief. Dank je wel Ilja!

Hieronder stelt zij Ilja zichzelf voor.

Mijn naam is Ilja Zinger en ik woon in Duiven.

Eind 2018 ben ik naar Ghana gereisd om foto’s van kinderen te maken voor mijn afstudeerproject. In 2010 was ik ook in Ghana  en bezocht ik de werkplaats van het AMO Programme. Ik kreeg toen  de  kans om mee te helpen met het maken van de leermiddelen . Daarnaast bezocht ik ook scholen en kon ik ervaren hoe de lessen in Ghana worden gegeven: klassikaal en leren door voorzeggen en nazeggen en veel herhalingen. AMO probeert deze traditionele manier van lesgeven te doorbreken.  Dat spreekt me aan.

Met deze afstudeeropdracht Fotovakschool wil ik het AMO Programme ondersteunen. Er zijn ansichtkaarten gemaakt van vijf kinderportretten. Ze zijn te koop in Nederland, maar ook bij “ViaVia Accra”, het gastenverblijf van Joa en Henk Bosch in Accra. Deze vijf ansichtkaarten worden aangeboden voor €5,- (exclusief verzendkosten) De volledige opbrengst van de kaarten gaat naar het AMO Programme. Mocht u in het bezit willen komen van deze kaarten, dan stuurt u een mailtje naar info@stichtingabacus.nl .  Bedankt voor uw bijdrage.

NB: de naam van Ilja staat niet op de kaarten. Dit is gedaan voor de website en om haar copyright te beschermen.