• info@stichtingabacus.nl

Ontwikkelingen bij AMO Programme in augustus 2021

Ontwikkelingen bij AMO Programme in augustus 2021

Belangrijke stap op weg naar “AMO as a Business” 

Tot dusver heeft het AMO programma als een stichting geopereerd. Maar om verdere uitbreiding mogelijk te maken is het beter om de structuur te commercialiseren. Naast NGO (non-gouvernementele organisatie) wil AMO een ​​bedrijf worden. Het voordeel voor AMO van deze verandering is de mogelijkheid om op grotere schaal te opereren. In de huidige vorm is groei minder eenvoudig en is er onvoldoende vermogen om aan de vraag van de doelmarkt te voldoen.

Een belangrijke stap op weg naar het doel “AMO as a Business” is bereikt: de registratie voor AMO Ltd., een rechtsvorm vergelijkbaar met een Nederlandse BV. De volgende stap is het behalen van een Handelsmerk Registratie; die aanvraag loopt nog. 

Mrs. Jackson en Dr. Amfo Akonnor, resp. voorzitter en vice-voorzitter van het AMO Bestuur zijn verheugd de registratie van AMO te ontvangen.

Werkplaats 

Ondertussen wordt in de werkplaats hard gewerkt aan het opleveren van een grote order voor Ghana Education Service (GES). De werkplaatsmedewerkers hebben er alles aan gedaan om het eerste deel eind augustus bij de Districten in het noorden te krijgen. Er zijn flinke overuren gemaakt door het team van medewerkers – mannen en vrouwen – om daadwerkelijk op tijd op te leveren. 

Voor meer informatie over AMO: https://www.amoprogramme.org/