• info@stichtingabacus.nl
Contact Info
Dirkjan van den Berg
Bestuurslid

Als docent zie ik dagelijks de meerwaarde van verschillende soorten leermiddelen in het onderwijs. Dit begint in de meest primaire vorm in het basisonderwijs en waar mogelijk eerder in het peuter en kleuteronderwijs. Tijdens negen maanden vrijwilligerswerk bij het AMO-Programme in Ghanaheb ik ingezien dat leermaterialen niet overal vanzelfsprekend zijn en dat inzet nodig is om ervoor te zorgen dat leermaterialen geïmplementeerd worden in het onderwijs. Bij thuiskomst heb ik dan ook niet getwijfeld om me te blijven inzetten hiervoor. Binnen Stichting ABaCus zet ik me voornamelijk in voor het nieuwbouwproject. In het dagelijks leven sta ik voor de klas als docent geschiedenis middelbaar onderwijs.