Regelmatig hangt bovenstaand affiche in een supermarkt in Amersfoort of Nijmegen boven een bus waarin de klanten hun statiegeldbonnetjes  kunnen doen.

Dat levert mooie bedragen op om de doelen van Stichting ABaCus en Het AMO Programme in Ghana te ondersteunen.

De afgelopen maand, maart 2017, was het geld van de emballage-actie aan de Daalseweg in Nijmegen ook voor onze stichting. Iedere keer als ik in de winkel boodschappen doe, kijk ik dan even hoeveel bonnetjes er al in de bus zitten – hoeveel zal het gaan opleveren?

Het scannen van alle bonnetjes vraagt nogal wat tijd van de bedrijfsleider, dus mijn geduld wordt na afloop van de maand nog even op de proef gesteld. Vandaag kon ik de opbrengst van maart op gaan halen. … Wat een verrassing!

400 euro!

Wilt u ook bij uw supermarkt een statiegeld actie voor Stichting ABaCus starten? Ik stuur u graag een affiche en wat folders toe.

Aanvragen via ons contactadres.

Marjet de Haan